Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Βιλανόβα: «Είναι χτύπημα αλλά θα βγούμε πιο δυνατοί»


Στις δηλώσεις του ο Τίτο Βιλανόβα μετά το ματς με την Μπενφίκα μίλησε για την εικόνα της ομάδας, αλλά και για τον τραυματισμό του Κάρλες Πουγιόλ: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά σε αυτόν έχουν συμβεί πια σχεδόν τα πάντα. Είναι χτύπημα για εμάς, γιατί όλοι ξέρετε τι σημαίνει ο Πουγιόλ για την ομάδα. Θα βγούμε όμως πιο δυνατοί. Όταν έγινε δεν το κατάλαβα. Όταν όμως είδα πώς αντέδρασαν όλοι, τότε συνειδητοποίησα ότι είναι κάτι σοβαρό. Όσο για τον Πικέ, ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας, όχι για το κλάσικο, αλλά σύντομα. Πολύ θα ήθελα να τους έχω όλους στην διάθεσή μου, αλλά θα πορευτούμε ως έχουμε. Οι 8 βαθμοί διαφοράς από την Ρεάλ δεν μου λένε τίποτα. 


Στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος ήθελε να μας πιέσει και να βγει σε αντεπιθέσεις και στο δεύτερο όταν είχαμε το σκορ υπέρ μας, ρίξαμε κάπως τον ρυθμό για να μην πάρουμε ρίσκα που δεν ήταν απαραίτητα. Για μένα δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδια. Στο παρελθόν, μεγάλες ομάδες της Μπάρσα ήρθαν σε αυτό το γήπεδο και δεν κέρδισαν. Σίγουρα βοήθησε ότι σκοράραμε νωρίς, αλλά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. 

Ο Αλέξις δείχνει πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα και να βελτιωθεί και ο ίδιος. Για το δικό μας στιλ παιχνιδιού δεν είναι εύκολο, γιατί αυτός έχει συνηθίσει να παίζει διαφορετικά. Όπως έγινε και με τον Σεσκ, τώρα και με τον Αλέξις ήρθε η ώρα να παίζει περισσότερο. Είμαστε η ομάδα που δέχεται τα περισσότερα φάουλ και η ομάδα που δέχεται και τις περισσότερες κάρτες» κατέληξε. 

ElMundoDeportivo.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: