Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΛΕΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΛΕΣ!

Αυτός είναι ο φυσικός αρχηγός και ηγέτης της καλύτερης ομάδας του κόσμου, όχι γιατί παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί δεν τα παρατάει ποτέ και δε σταματάει ποτέ να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αυτός είναι η σημαία μιας ομάδας που κυματίζει εκεί στην αρχή της, στην άμυνα, που δε χρειάζεται τείχη, αλλά αρκεί ένα τρέξιμό του και ο άνεμος που ακούγεται στα μαλλιά του, για να σκορπίσει αυτούς που εφορμούν ανίδεοι.

Αυτός είναι η φωνή και η ζωή μιας ομάδας που θα φωνάζει στο Ζέρι να τα δίνει όλα ακόμα κι αν κερδίζουμε 4-1 και θέλει 2 λεπτά, που θα πηδάει, όπως χθες, με τέτοιο πάθος στο κόρνερ για την κεφαλιά κι  ας κερδίζαμε 2-0, σα να χάναμε 3-0.

Αυτός είναι  ένας αρχηγός  που δεν άρχει και βασιλεύει. Είναι ο μεγαλύτερος υπηρέτης μιας ομάδας πέφτοντας πρώτος στη φωτιά, τρέχοντας πρώτος στη μάχη, δίνοντας πρώτος το κουράγιο στα παιδιά του.

Αυτός θα ξαναγυρίσει  και πάλι, θα ξαναγυρνάει και πάλι, σε κάθε Γουέμπλει, να δίνει τον εαυτό και το περιβραχιόνιο του στο συμπαίκτη, στο φίλαθλο, στο έθνος του.



Δεν υπάρχουν σχόλια: