Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Δεν πάει ο Άλβες στην Βραζιλία λόγω τραυματισμού


Οι τραυματισμοί δεν λένε ν’ αφήσουν ήσυχο τον Άλβες φέτος. Ο Βραζιλιάνος θα πρέπει τώρα να μείνει για δεύτερη φορά εκτός αγωνιστικών χώρων την τρέχουσα σεζόν, κάτι στο οποίο δεν είναι καθόλου συνηθισμένος. Ο Ντάνι τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του κλάσικο στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού και αντικαταστάθηκε από τον Μοντόγια στο 27’. Ο τραυματισμός του αυτός λοιπόν θα τον κρατήσει στην Βαρκελώνη και δεν θα του επιτρέψει να είναι παρών για τις υποχρεώσεις της Σελεσάο με τα Ιράκ και Ιαπωνία. Επιπλέον, αν επαληθευτούν τα ιατρικά προγνωστικά και μείνει εκτός για 3 βδομάδες, θα χάσει μάλλον και 3 ματς με την Μπάρσα: με την Ντεπορτίβο, την Ράγιο και το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σέλτικ. 


Σε διάστημα μόλις δύο μηνών, ο Ντάνι έχει τραυματιστεί δύο φορές το μάξιμουμ δηλαδή που έχει τραυματιστεί από τότε που ήρθε στην Μπάρσα, τον Ιούλιου του 2008. Ο Βραζιλιάνος πάντοτε ξεχώριζε για την φυσική του κατάσταση και για τον λόγο αυτό είναι από τους παίκτες με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής, πρώτα υπό τις εντολές του Γκουαρντιόλα και τώρα με τον Βιλανόβα. Παρά όμως το τι συνεπάγεται και για την ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή ένας τραυματισμός, ο Άλβες δεν το βάζει κάτω και ευχαριστεί όλους όσους του συμπαραστέκονται, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter: «Καλημέρα σε όλους και σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Το μόνο που θέλω είναι να κάνω όλους χαρούμενους με την δουλειά μου».

Μέχρι τώρα ο Ντάνι ήταν βασικός σε 6 από τα 7 ματς πρωταθλήματος. Δεν ήταν στο ματς με την Χετάφε λόγω απόφασης του προπονητή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο με την Σπαρτάκ Μόσχας όσο και με την Μπενφίκα, ήταν επίσης στο βασικό σχήμα. 

ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: