Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Με την Ατλέτικο στο κατόπι


Μέχρι στιγμής στην κούρσα του πρωταθλήματος, η Μπάρσα δεν έχει ν’ ανησυχεί για την «μισητή» Ρεάλ, την οποία έχει αφήσει πίσω 8 βαθμούς, αλλά για την Ατλέτικο που βρίσκεται στο κατόπι της. Ύστερα από την διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, οι Καταλανοί θα πρέπει να πέσουν με τα μούτρα στην δουλειά μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων. Δέκα ματς υπάρχουν ενόψει, τα έξι εκ των οποίων μακριά από το Καμπ Νου. Τα δύο πρώτα κόντρα σε Ντεπορτίβο και Ράγιο και τα υπόλοιπα κόντρα σε Μαγιόρκα, Λεβάντε και Μπέτις. 


Εντός έδρας υποδέχεται τις Σέλτα, Σαραγόσα, Μπιλμπάο και Ατλέτικο. Το ματς με τους «ροχιμπλάνκος» της Μαδρίτης είναι στις 16 Δεκεμβρίου. Και την Ρεάλ την περιμένει το ίδιο πρόγραμμα, γιατί αντιμετωπίζει όλες αυτές τις ομάδες δύο αγωνιστικές νωρίτερα. Στην περίπτωση των Μαδριλένων, το ντέρμπι της πρωτεύουσας είναι προγραμματισμένο για τις 2 Δεκεμβρίου. Στόχος της Μπάρσα, είναι φυσικά να διατηρήσει το βαθμολογικό της πλεονέκτημα. 

Μετά, ακολουθεί ένα διάστημα μέχρι το επόμενο κλάσικο του πρωταθλήματος, στις 2 Μαρτίου για την 26η αγωνιστική. Στο ενδιάμεσο υπάρχει ο άτυπος τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα και 9 ακόμα παιχνίδια στα οποία συγκαταλέγεται και το ντέρμπι με την Εσπανιόλ. Η Σεβίλλη και γ Βαλένσια θα είναι οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι. Ανάλογα με το πώς θα έχει διαμορφωθεί τότε η βαθμολογία και αν η Μπάρσα θα έχει μπορέσει να διατηρήσει το πλεονέκτημά της, το ντέρμπι στο Μπερναμπέου θα μπορούσε να κρίνει πάρα πολλά. 

ElMundoDeportivo.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: