Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η επιστροφή των Σάρας και Ναβάρο δεν ήταν αρκετή

Η καλή εμφάνιση του Αντε Τόμιτς δεν έφερε τη νίκη

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της στη Liga Endesa σημείωσε χθες βράδυ η Regal Barca που συνεχίζει να προβληματίζει με τα νεκρά διαστήματα της επίθεσής της. Αυτή τη φορά, θύτης ήταν η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Ζήση και Βασιλειάδη που επικράτησε των blaugrana στην έδρα της με 78-77. Τί κι αν επέστρεψε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο (έπαιξε 9 λεπτά και σημείωσε 2 πόντους), τί κι αν ο Σάρας είχε την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Μπάρσα (πέτυχε δύο τρίποντα σε έξι λεπτά συμμετοχής), η "ξηρασία" της τρίτης περιόδου, όπου η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δέχτηκε 20 πόντους και πέτυχε μόλις 9, την οδήγησαν στην ήττα. Μόνο οι Τόμιτς και Λόρμπεκ άρθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και με 16 και 13 πόντους αντίστοιχα προσπάθησαν να κρατήσουν όρθια τη Μπάρσα, όμως με 5 στα 25 τρίποντα δεν κέρδισε ποτέ κανείς, έστω κι αν τα δύο του Σάρας μπήκαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήγαν να γυρίσουν το παιχνίδι ... Επόμενος αγώνας γιά τους blaugrana η εορταστική τους αναμέτρηση με τους Dallas Mavericks, ένα παιχνίδι που προσφέρεται γιά να "γλύψουν" τις πληγές τους και να εμφανιστούν καλύτεροι στη συνέχεια



78 - Gescrap Bizkaia Bilbao Basket (22+15+20+21): Zisis (16), Vasileiadis (10), Mumbrú (15), Hervelle (4), Rakovic (10) - βασική πεντάδα - Raúl López (4), Moerman (13), Roger Grimau (2), Pilepic (-) και Samb (4).

77 - FC Barcelona Regal (27+16+9+25): Huertas (8), Ingles (5), Mickeal (5), Tomic (16), Lorbek (13) - βασική πεντάδα - Sada (-), Abrines (10), Todorovic (6), Jasikevicius (6), Navarro (2), Jawai (6) και Rabaseda (-).

Δεν υπάρχουν σχόλια: