Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Με την ίδια πτήση επέστρεψαν οι Λατινοαμερικάνοι της Μπάρσα και της Ρεάλ

Μαζί ταξίδεψαν Μέσι και Ιγκουαΐν


Για να επιταχυνθεί η επιστροφή στην Ευρώπη , όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης που συμμετείχαν στη Χιλή-Αργεντινή έφυγαν μαζί αμέσως μετά το παιχνίδι σήμερα το πρωί από το Σαντιάγο, με ένα ιδιωτικό τζετ μισθωμένο από τους δύο συλλόγους που σύμφωνα με ορισμένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης κόστισε € 150.000 , αν και είναι άγνωστο πώς επιμερίστηκαν τα έξοδα.



Messi, Mascherano, Alexis, Higuain και Di Maria , μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της Μπάρσα Juanjo Brau , επιβιβάστηκαν σε ένα βαν και πήγαν κατευθείαν από το Εθνικό Στάδιο στο αεροδρόμιο για να πετάξουν απευθείας Ισπανία.
Το αεροπλάνο είχε προγραμματιστεί να προσγειωθεί πρώτα στην ισπανική πρωτεύουσα και στη συνέχεια να συνεχίσει το ταξίδι του στη Βαρκελώνη.
Ομως έξω απ το γήπεδο υπήρξαν προβλήματα. Το βαν ήταν έτοιμο να πάει γρήγορα στο αεροδρόμιο, αλλά έλειπε ο Μέσι!
Καταλανοί και «μαρέγκες»,νικητές και ηττημένος (Αλέξις), έπιασαν κουβέντα περιμένοντας το Λίο, ο οποίος αργούσε να εμφανιστεί γιατί, είχε επιλεγεί για έλεγχο ντόπινγκ.
Όταν τελικά κατάφερε να τελειώσει τη «διαδικασία», ήρθε ένα άλλο πρόβλημα: περίπου 200 άνθρωποι , μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και θαυμαστές είχαν συγκεντρωθεί στην πόρτα των αποδυτηρίων και τον περίμεναν.
Το βαν αναγκάστηκε να αλλάξει τρεις φορές θέση του και μετά από μισή ώρα, να βρεί μια τρύπα απ όπου τελικά επιτεύχθηκε η ... διάσωση του αρχηγού των Albiceleste.

ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: