Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Πεπ - το απαγορευμένο όνειρο της Μίλαν



Μετά την θητεία του στην Μπαρσελόνα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα απολαμβάνει και δικαιωματικά έναν χρόνο ξεκούρασης στην Νέα Υόρκη. Μακριά από την Βαρκελώνη και την Μπάρσα, ο Πεπ προσπαθεί να περνάει όσο γίνεται απαρατήρητος στην πανέμορφη αμερικανική πόλη. Τι κι αν βρίσκεται όμως χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ευρώπη, οι μεγάλες ομάδες της ηπείρου δεν τον έχουν ξεχάσει. Μετά λοιπόν τις Ίντερ και Τσέλσι, είναι η Μίλαν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που επιθυμεί διακαώς να τον δει να κάθεται στον πάγκο της. Ο Πεπ έχει στην εντέλεια το προφίλ που θέλει ο ισχυρός άντρας των Λομβαρδών για να δει την ομάδα του να επανέρχεται στις επιτυχίες.


Με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι «καταδικασμένος», ο Μπερλουσκόνι σχεδιάζει την νέα Μίλαν με τον Πάολο Μαλντίνι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην θέση του προπονητή. Αν πάντως ο Αλέγκρι φύγει πριν τελειώσει η σεζόν, ο «Καβαλιέρε» έχει χρόνο για την προσωρινή λύση του Ιντζάγκι τον οποίον ο Αλέγκρι ήδη έχει κατηγορήσει ότι του σκάβει τον λάκκο, μέχρι να μπορέσει να φέρει όπως ελπίζει, οριστικά μετά τον Πεπ. 

Ο Μπερλουσκόνι θα προσπαθήσει να τον δελεάσει με ένα παχυλό συμβόλαιο και να εκμεταλλευτεί φυσικά και τον δεσμό που έχει ο Πεπ με την Ιταλία. Όταν έφυγε από την Μπάρσα, πήγε κατευθείαν στην Ιταλία. Τι κι αν η Μπρέσια δεν ήταν το μεγάλο όνομα του ιταλικού ποδοσφαίρου, εκείνος δεν πτοήθηκε. Τώρα, 9 χρόνια περίπου μετά, ίσως υπάρχει η πιθανότητα να γυρίσει στην Ιταλία για κάτι πολύ μεγαλύτερο….

sport.es


Δεν υπάρχουν σχόλια: