Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο Πουγιόλ συνεχίζει την αποθεραπεία του και σύντομα θ’ ανανεώσει


Δύο είναι τα ανοιχτά μέτωπα για τον Κάρλες Πουγιόλ: η αποθεραπεία του τραυματισμού του και η ανανέωση του συμβολαίου του. Και τα δύο όμως βαίνουν καλώς. Όπως είχε δηλώσει και ο αντιπρόεδρος Μπαρτομέου: «Αυτό που θέλουμε είναι ο Πουγιόλ να μείνει μαζί μας μέχρι εκείνος ν’ αποφασίσει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο». Επί του παρόντος πάντως, το μόνο που απασχολεί τον αρχηγό των μπλαουγκράνα είναι η αποθεραπεία του, με τους γιατρούς να έχουν δώσει ως αρχικό πλάνο τις 8 εβδομάδες για την επάνοδό του. Όπως όμως συνηθίζει ο Πούγι, δουλεύει πολύ για να είναι ετοιμοπόλεμος πιο σύντομα και δεν αποκλείεται να τα καταφέρει. 


Κανείς όμως δεν ανησυχεί. Ο Πουγιόλ θα τελειώσει την καριέρα του στην Μπάρσα. Μέχρι τότε βέβαια όλοι ελπίζουν ότι θα περάσει αρκετός καιρός. Ο ίδιος είναι πολύ δυνατός και στον σύλλογο τον βλέπουν ως το ιδανικό παράδειγμα για τους υπόλοιπους, τόσο για τον επαγγελματισμό του όσο και για την γενικότερη συμπεριφορά του. Το συμβόλαιό του λήγει καλοκαίρι του 2013 και η επέκτασή του θα είναι μάλλον μέχρι το 2015. 

Λόγος βιασύνης λοιπόν δεν υπάρχει. Αν και δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί τίποτα είναι δύσκολο οι δύο πλευρές να κάτσουν να τα πούνε όσο ο αρχηγός είναι απορροφημένος και αφοσιωμένος στην αποθεραπεία του. Ένα ακόμα θέμα που έχει προκύψει, είναι το τι θα συμβεί όταν ο Πούγι αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Εν προκειμένω, τα λόγια του Μπαρτομέου είναι χαρακτηριστικά: «Θα μας άρεσε να μένουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στον σύλλογο παίκτες που γνωρίζουν από πρώτο χέρι την φιλοσοφία και την νοοτροπία του παιχνιδιού μας. Όσοι ξέρουν και στους οποίου δεν χρειάζεται να πεις και να εξηγήσεις τίποτα».

ElMundoDeportivo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: