Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Τσάβι: ''Θέλω να κάνω χατ τρικ στο κλάσικο!''


Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες ο μαέστρος της Μπάρσα εν όψη κλάσικο. Μίλησε για πολλά πάντα χαλαρός και σίγουρος για τον εαυτό του και δήλωσε ότι θα ήθελε να πετύχει χατ τρικ στο κλάσικο.

Τσάβι: ''Είναι κάτι που μου έχει μείνει να κάνω; Φυσικά, να σκοράρω χατ-τρικ. Θα ήταν ευχάριστο να πετύχω ένα εναντίον της Μαδρίτης ..."

 ''Αυτή τη στιγμή, υπάρχει 50% πιθανότητα ο Πικέ να παίξει εναντίον της Μαδρίτη την Κυριακή."

 "Ο Τίτο κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι ισχυρός και έτοιμος, του αρέσει πολύ το ποδόσφαιρο, έχει προσωπικότητα που μεταδίδει πολλά."


 "Η νίκη θα μπορούσε να επιδεινώσει τα προβλήματα στην ομάδα της Μαδρίτης; Εμείς δεν σκεφτόμαστε τη Ρεάλ, θα επικεντρωθούμε στην νίκη, η οποία θα ήταν καλή για το πνεύμα της ομάδας μας."

"Ο τραυματισμός του  Πουγιόλ είναι κάτι το πραγματικά κρίμα. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν  παίκτη να μην παίζει. Είναι ένα παράδειγμα και έξω από το γήπεδο."

"Είμαι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο, θα ήθελα να αποσυρθώ εδώ. Συνομιλίες; Ο ατζέντης μου μιλά  με τον σύλλογο για την ανανέωση, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα." 

 "Ο Song  είναι τέλεια προετοιμασμένος να παίξει στο clasico. Έχει κάνει καλά τελευταία παιχνίδια."

''Είναι υπέροχο που θα υπάρχει ένα μωσαϊκό που αντιπροσωπεύει τη σημαία της Καταλονίας Δεν είναι η πρώτη φορά, είμαστε ένας Καταλανικός σύλλογος, γι 'αυτό είναι φυσιολογικό."

''Έχει προγραμματιστεί να ακουστεί το ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ; Εμείς θα είμαστε  επικεντρωμένοι  στο παιχνίδι, οι φίλαθλοι μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν και να εκφραστούν ελεύθερα, αυτό είναι δημοκρατία.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: