Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τσάβι: «Με εξέπληξε η προσωπικότητα του Τίτο»


Μεγάλη συνέντευξη στο Catalunya Radio και στην εκπομπή “Tot gira” παραχώρησε ο Τσάβι Ερνάντεζ και θα μεταδοθεί ολόκληρη το βράδυ του Σαββάτου. Ο σταθμός πάντως μας έδωσε λίγο νωρίτερα μια μικρή γεύση από τα πολλά που είπε ο άσος της Μπάρσα: «Όταν βγαίνεις στο γήπεδο και βλέπεις τα χρώματα της σενιέρα, είναι κάτι το ανατριχιαστικό. Ο κόσμος μας έδωσε δείγματα της αγάπης του για την ομάδα και την δημοκρατία. Έχουν το δικαίωμα να εκφράσουν αυτό που νιώθουν και αυτό που θέλουν και εμείς είμαστε δίπλα σε αυτό που θέλει ο λαός της Καταλονίας.


Ο Τίτο με εξέπληξε, γιατί δεν είναι συχνό το φαινόμενο να βλέπεις κάποιον που είναι δεύτερος προπονητής να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Όλα τα έκανε ο Πεπ. Και τώρα τα κάνει όλα ο Τίτο, με μια ηρεμία και μια σιγουριά που μας έχει εκπλήξει. Ξέρει τι θέλει, έχει πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό του και πρέπει να πω ότι μου αρέσει αυτό. 

Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όχι μόνο τώρα, αλλά είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Όποιος ξέρει έστω λίγα πράγματα από μπάλα μπορεί ν’ αντιληφθεί ότι είναι πολύ πιο καθοριστικός από τον Ρονάλντο και ότι έχει ξεπεράσει τους Μαραντόνα, Κρόιφ και Πελέ. Δεν θέλω ούτε και μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε άλλη ομάδα που δεν θα είναι η Μπαρσελόνα. Σύντομα μάλιστα θα υπογράψω και την ανανέωση του συμβολαίου μου. Οι ενοχλήσεις που είχα στον αχίλλειο τένοντα είναι πια παρελθόν και αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ». 

sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: