Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Handball:Η καλή άμυνα έφερε τη νίκη!!!




Το Σαββάτο η Μπάρσελόνα κέρδισε τον δεύτερο Ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν. Ηταν μια σημαντική νίκη κόντρα στη  Füchse Berlin, τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος Γερμανίας.
H καλή αμυντική λειτουργία και τα 8 γκολ του Rutenka οδήγησαν την ομάδα στη νίκη κόντρα στους Γερμανούς.


Η Μπάρσα από νωρίς πήρε το προβάδισμα με 4-2 με γκολ από τους Sorhaindo και Rutenka.Οι Γερμανοί αφού δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν σε γκολ αναγκάστηκαν να κλειστούν στην άμυνα τους για 7 λεπτά, αφού οι blaugrana τους πίεζαν ασφυκτικά. Με πολύ καλή την αμυντική λειτουργία της ομάδας το σκορ σε κάποια στιγμή έφτασε 13-6. Στιγμή του αγώνα ήταν η είσοδος του Iker Romero,ο ήρωας του Palau Blaugrana, στον αγωνιστικό χώρο, σκοράροντας 4 γκολ ,με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τον κόσμο. Η Μπάρσα πήγε στην ανάπαυλα με το υπέρ της σκορ 15-10.

Στα πρώτα λεπτά του 2ου ημιχρόνου κυρίαρχος ήταν η Μπάρσα,και πήρε μια διαφορά 12 γκολ με το σκορ να φτάνει στο 26-14,χάρη και πάλι στην αποτελεσματική της άμυνα. Το τελικό αποτέλεσμα 34-23 δείχνει την ανωτερότητα των Καταλανών.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα στις 10/10 για την Liga ASOBAL,εκτός έδρας με αντίπαλο την Villa de aranda

Barça Intersport 34-23 Füchse Berlín

Barça Intersport: (15+19): Sterbik, Sorhaindo (5), Gurbindo (2), Jernemyr, Juanín(2), Morros, Tomás (6)  Sarmiento (1), Rutenka (8), Noddesbo (4), Entrerríos, Stranovsky (1), Rocas, Montoro (5).

Füchse Berlin(10+23): Heinevetter, Laen, Bult (1), Christophersen (3), Jaszka (3), Richwien (1), Nincevic (3), Spoljaric, Pevnov (4), Romero (4), Lund (1), Sellin(1), Löffler (2), Tauabo.


Δεν υπάρχουν σχόλια: