Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Πιθανότατα μένει ο Ν’Ντονγκ


Όλα μπορεί ν’ αλλάξουν ανά πάσα στιγμή στο μεταγραφικό παζάρι. Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Μπονιφάς Ν’ Ντογνκ. Ο Σενεγαλέζος όχι μόνο έμεινε ελεύθερος ύστερα από την λήξη του συμβολαίου του με την Μπάρσα, αλλά δεν ήταν καν στην λίστα του συλλόγου με τους παίκτες τους οποίους θα προσπαθούσε να κρατήσει. Έτσι ήταν το σκηνικό μέχρι πριν από λίγες μέρες. Δηλαδή, η Μπάρσα φαίνεται ότι όχι μόνο έχει αρχίσει να βλέπει το θέμα με τελείως άλλη οπτική αλλά έχει μπει και σε διαδικασία επαφών με την πλευρά του παίκτη. Και τα αισθήματα είναι αμοιβαία.



Η Μπάρσα θεωρεί τον Σενεγαλέζο με γερμανικό διαβατήριο σταθερή αξία και θέλει πλέον την παραμονή του  και για την επόμενη σεζόν. Δεν θα έχει βέβαια τον χρόνο συμμετοχής που είχε πέρσι και δεν θα έχει εννοείται και τις ίδιες απολαβές. Μένει να δούμε πώς θ’ αντιδράσει η πλευρά του παίκτη μπροστά στην νέα αυτή κατάσταση. Ο Ν’ Ντονγκ χαίρει της αγάπης και της εκτίμησης όλων των συμπαικτών του και θα πρέπει τώρα να φανεί ποιες είναι οι ακριβείς και ξεκάθαρες προθέσεις και των δύο μερών.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί την ομάδα είναι ο Μάρκο Τοντόροβιτς. Η ομάδα και ο παίκτης τα είχαν βρει σε όλα και πάνω που θα έπεφταν οι υπογραφές για τριετές συμβόλαιο, η Πένια ισοφάρισε την πρόταση της Μπαρσελόνα. Πηγές των Καταλανών πάντως λένε ότι η κατάσταση μένει ως έχει και τέλος. Όλα πάντως συγκλίνουν στο ότι εντέλει η Μπάρσα και η Πένια θα καταλήξουν σε συμφωνία χρηματική προκειμένου ο παίκτης να έρθει στο Παλάου. Είμαστε λοιπόν εν αναμονή εξελίξεων…

sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: