Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Συμφωνία με Σονγκ


Ο Άλεξ Σονγκ θέλει να φύγει από την Άρσεναλ και ο Βενγκέρ το ξέρει. Ο Σονγκ είναι ο εκλεκτός για ν’ αντικαταστήσει τον Κεϊτά και να δίνει ανάσες στον Μπουσκέτς. Και όχι μόνο αυτό. Ο Τίτο τον θέλει επειδή ο Καμερουνέζος μπορεί να παίξει και σαν στόπερ, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Και η Μπάσα με τον Σονγκ έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία. Ο παίκτης θέλει σαν τρελός να έρθει, γιατί απλά πιστεύει ότι ένα τέτοιο βήμα θα «εκτοξεύσει» την καριέρα του και θα τον ωριμάσει απίστευτα. Προς το παρόν βρίσκεται στην προετοιμασία της Άρσεναλ στην Γερμανία και περιμένει να τα βρουν οι δύο ομάδες, προκειμένου να φύγει κατευθείαν για την Βαρκελώνη. Γνωρίζει όμως καλά ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα…



Η απόφαση του Σονγκ, που δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να γίνει παίκτης της Μπάρσα, δεν άρεσε καθόλου μα καθόλου στον Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός είναι τόσο δυσαρεστημένος μαζί του, που θεωρεί την κίνησή του αυτή ένδειξη απαξίωσης απέναντι στην ομάδα και προϊόν εγωισμού. Ο Βενγκέρ που τον πήρε από την «ταπεινή» Μπαστιά, όταν ήταν ακόμα παιδί, πιστεύει ότι η στάση του απέναντι και σε αυτόν και στην Άρσεναλ θα έπρεπε να εμπεριέχει πολλή περισσότερη ευγνωμοσύνη και σεβασμό. Και ο Βενγκέρ ξέρει φυσικά ότι η αντικατάστασή του δεν είναι και απλή.

Επίσημα, οι Λονδρέζοι δηλώνουν ότι δεν έχουν κάποια επίσημη πρόταση για τον Καμερουνέζο αλλά ο Βενγκέρ γνωρίζει ότι θα πρέπει ν’ αποδεχτεί την πώλησή του για να πάρει τουλάχιστον ο σύλλογος λεφτά. Η Μπάρσα θα πρέπει να χειριστεί όσο γίνεται καλύτερα τις διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ, έναν σύλλογο με τον οποίο είναι πάντα δύσκολο να συζητήσει ο οποιοσδήποτε. Στα πλεονεκτήματα των Καταλανών, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο ατζέντης του παίκτη είναι ο Ντάρεν Ντιν, που είναι ατζέντης και του Σεσκ. Η συμφωνία πάντως δεν θα είναι θέμα ωρών. Η Μπάρσα δεν έχει κάποια βιασύνη και δεν θα πιέσει καταστάσεις. Τα φυσικά και τεχνικά προσόντα του Σονγκ, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από το τεχνικό τημ των μπλαουγκράνα και πιστεύουν ότι ο παίκτης θα μπορέσει να βοηθήσει πολύ την ομάδα.

sport.es

Δεν υπάρχουν σχόλια: