Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

PRE SEASON SUMMER - Glory glory...

Ειδήσεις,φωτορεπορτάζ,προπόνηση,φιλικά προετοιμασίας.Το barcelonismo.gr σας καλεί να συμμετάσχετε στην προετοιμασία για τη νέα σεζόν της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου! 


Με τη φίλη της...Manchester United δίνει σήμερα φιλικό η Μπάρσα στο Γκέτεμποργκ,9 ώρα Ελλάδος.Ο Τίτο Βιλανόβα θα έχει την ευκαιρία να μοντάρει κι άλλο την ομάδα και να βάλει στο παιχνίδι και τους διεθνείς που είναι πίσω στην προετοιμασία.Ενδιαφέρον αγώνας με τους άγγλους να έχουν καλή παράδοση στα φιλικά με την Μπάρσα.Σας υπενθυμίζουμε ότι Βίγια, Φοντάς, Αντριάνο και Ζόρντι Αλμπα θα μπουν στο αεροπλάνο ενώ ο Τζόναθαν Ντος Σάντος θα παραμείνει στην Βαρκελώνη.


Βρήκαμε κι άλλο ρεκόρ του Μέσσι!Τι έκανε η Μπάρσα σε 33 φιλικούς αγώνες στους οποίους  πήρε  μέρος ο Μέσι; 23 νίκες  - 8 ισοπαλίες  - 2 ήττες.21 γκολ, 10 ασίστ.
Τα νέα παπά του Μέσσι που φόρεσε στο Παρίσι.

Στενοχωρημένος θα πετάξει σήμερα ο Ινιέστα.   Fb Iniesta:''Σήμερα ξύπνησα με μια αίσθηση  θλίψης, διότι σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια χωρίς τον Dani Jarque, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω το φίλο μου.''
Andres Iniesta:'' Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι υποψήφιοι για το Ballon d'Or. Όλοι οι ψηφοφόροι έχουν τα δικά τους κριτήρια. Θα είμαι ευτυχής εάν ένας συμπαίκτης μου κερδίσει.''

Ο Σεσκ όμως θα πετάξει ευτυχής.       Tw Σεσκ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ακούω ότι ο φίλος μου Santi Cazorla είναι τελικά κανονιέρης.Το καλύτερο παιδί.Παιχταράς! Μια μεγάλη υπογραφή.Come  onnn..!"
 Όπως ευτυχής είναι και ο Φοντάς.       Tw Φοντάς: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα, πήρα το πράσινο ιατρικό φως , χάρη σε όλους εσάς για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτών των σκληρών μηνών της αποθεραπέιας!Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον γιατρό Cugat και τις ιατρικές ομάδες του νοσοκομείου και το σύλλογο για τη βοήθειαους Ευχαριστώ!"
 Σούπερ μάτσεν , σούπερ ματσό...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: