Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ερίκ Καστέλ...στα Ελληνικά!!!



Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάφερα και βρήκα έναν θυσαυρό,και μάλιστα στα Ελληνικά!!!Οι πιο παλιοί φίλαθλοι των blaugranna παραδέχονται πως έγιναν Μπαρσελόνα...λόγω του Ερίκ Καστέλ!!!

Δημιουργός του Ερικ Καστελ είναι ο Γαλλο-Βέλγος  Ρεϊμόν Ρεντίνγκ. Αποφάσησε το 1979 να δημιουργήσει μια σειρά από ιστορίες κόμικ με πρωταγωνιστή τον Γάλλο επιθετικό Ερικ Καστελ.           Από την Ίντερ μετεγγράφεται στη Μπαρσελόνα, ο Ερίκ Καστέλ ζει απίθανες περιπέτειες τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Οι καλύτεροί του φίλοι είναι μια παρέα παιδιών φανατικών με το ποδόσφαιρο και τη Μπάρσα, οι Παμπλίτος. Οι οποίοι τον βοηθούν στις δύσκολες καταστάσεις. Σιγά σιγά, ο Ερίκ Καστέλ ερωτεύεται τη Μπαρσελόνα, το Καμπ Νου, την Ισπανία, και μέσα από τις αθλητικές επιτυχίες του γίνεται ίνδαλμα για τους χιλιάδες πιστούς των μπλαουγκράνα!!!

Ότι πρέπει λοιπόν για το καλοκαίρι να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι!!!Στο παρακάτω link μπορείτε να απολαύσετε  τις ιστορίες του Ερικ Καστελ!!!


 




2 σχόλια:

daskalos είπε...

Τι ωραίο δώρο μας έκανες Πωλ!!

X-myalismenos είπε...

Να πούμε εδώ ένα μπράβο στο φίλο μας τον Θάνη, του οποίου το blog παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του barcelonismo.gr